Sjøormløpet 2016, lørdag 25. juni, start fra Dyrskuplassen 10:00 

 

Side 1
side 2

Last ned PDF

 

Årets Sjøormløp:
Vest-Telemark Motorhistoriske klubb inviterer til den 33. utgava av det tradisjonsrike Sjøormløpet lørdag 25. juni 2016 med start fra Dyrskuplassen i Seljord. Starten tar til fra klokka 10:00. Årets løypetrasé går til Vrådal hvor det blir målgang. Løypa er ca. 77 km lang. Som vanlig blir det poster med praktiske og teoretiske oppgaver underveis.

Løpet er for kjøretøy eldre enn 30 år og vi oppmodar om at så mange som råd finn fram tidsriktige antrekk då dette dannar ei fin ramme rundt det heile, både for deltakarar og publikum. Det vankar premie for dei med det mest tidsriktige antrekket.

Det vert premiert i to klassar, bil og motorsykkel. Premien for dei beste er rosemåla fat/bolle. Alle som gjennomfører løpet vil få deltakarbevis i form av tresnitt.

Laurdag kveld kl. 18:30 vert det halde festmiddag med premieutdeling på Straand Hotell, Vrådal. Kontakt hotellet på tlf. 35069000 eller via www.straand.no hvis du ønsker du å bestille rom.  

 

Startliste:
Startlisten med forhåndspåmeldte blir lagt ut på VTMK sin Facebook side. 

 

Påmelding:
Påmelding kan gjerast ved å sende startkontingenten, kr. 400,-, til Vest-Telemark Motorhistoriske Klubb konto nr. 2711.07.14802. Husk å oppgje navn, adresse, reg. nr, bil/mc merke, type og årsmodell.  Frist for forhåndspåmelding er 16 juni. Det er fortsatt mogleg å delta på sjøormløpet ved å betale startkontingent ved frammøte på løpsdagen. Innbetala startkontingent vert ikke refundera om ein ikke møter til start. Hugs, tidleg påmelding gjev tidleg start.